Hotel Catalunya

logo hc per julia

972 72 70 17

Comfort i Familiaritat

L’hotel Catalunya és el punt de partida perfecte per descobrir les meravelles de Catalunya, amb un equip dedicat a fer que us sentiu com a casa en tot moment.

Situat al cor de Catalunya, el nostre hotel Catalunya ofereix una experiència única i acollidora per a tots els viatgers que busquen explorar la riquesa i la diversitat de la nostra regió.

A poca distància a peu dels principals punts d’interès i ben connectat amb les xarxes de transport, el nostre establiment és el fruit del treball i la passió de diverses generacions de la mateixa família. Ens comprometem cada dia a brindar un servei càlid i proper per garantir una estada memorable al nostre històric hotel. 

Ubicación del Hotel Catalunya

Tradició

Conservem l’encant i l’experiència de la nostra tradició centenària, aconseguint que els nostres hostes valorin el nostre esforç amb la vostra confiança i lleialtat.

Modernitat

La nova generació al capdavant de l’Hotel Catalunya, amb la seva joventut i entusiasme, posa el benestar dels nostres clients al centre de tot el que fem, esforçant-nos per fer que la vostra estada sigui el més acollidora i memorable possible.

event
event
Cerrar